okładka

Mikrobiologia techniczna : T. 2 : Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności

Libudzisz, Zdzisława, Kowalik, Krystyna Red., Żakowska, Zofia Red.

Rok wydania: 2013

Mikrobiologia przemysłowa, Podręczniki akademickie, Mikrobiologia techniczna., Mikrobiologia żywności.

dostępne:

2 z 2

Autor
Libudzisz, Zdzisława
Kowalik, Krystyna Red.
Żakowska, Zofia Red.
Tytuł
Mikrobiologia techniczna : T. 2 : Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
ISBN
978-83-01-15523-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2013
Numer wydania
Wyd. 1. - 2 dodruk.
Objętość
VII, [1], 553, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia przemysłowa
Podręczniki akademickie
Mikrobiologia techniczna.
Mikrobiologia żywności.
Słowa kluczowe
CZYTELNIA - ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788301155230
100
%a Libudzisz, Zdzisława
245
%a Mikrobiologia techniczna : %n T. 2 : %p Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
250
%a Wyd. 1. - 2 dodruk.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2013
300
%a VII, [1], 553, [1] s. : %c 24 cm.
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Mikrobiologia techniczna.
655
%a Mikrobiologia żywności.
692
%x CZYTELNIA - ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Kowalik, Krystyna %e Red.
700
%a Żakowska, Zofia %e Red.
920
%a 978-83-01-15523-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 069103
Sygnatura: 69103/1
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 069104
Sygnatura: 69104
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane